blomma från hawaii

Aloha & välkommen!

Som Diplomerad samtalsterapeut i Psykosyntes samt europeisk auktoriserad RACS Counsellor® (5 års utbildning godkänd av EAP-European Association of Psychotherapy) kan jag erbjuda Dig en plats där du kan vara dig själv, precis som du är just nu. En plats där du får möjlighet att utveckla dig själv, att öka din medvetenhet och förståelse för dina mönster, beteenden, känslor och tankar.
Jag har full tillit till att varje människa redan har sina svar, en djup inre visdom samt en stor kapacitet inom sig själv. Min uppgift som ditt samtalsstöd är att hjälpa dig att få tillgång till dessa resurser och bli en friare, sannare version av dig själv vad det än kan innebära för just dig. Jag följer dig gärna en bit på vägen och guidar dig i att känna & förstå vad du kan göra för att förbättra ditt liv och hur du kan börja göra det.
Jag arbetar holistiskt och erbjuder även bodywork/kroppsterapier inkluderat i samtalen. Bl. a. övningar hämtade från traumaanapassad yoga, sensory work- våra sinnen samt Somatic Movement. Även EFT,emotional freedom technique samt Havening. Kropp, sinne & själ hänger ju ihop och särskilt vid trauma är det oftast helt nödvändigt att även inkludera kroppen. 
Om du känner att du tilltalas av detta, är du varmt välkommen att kontakta mig!


              “When I let go of who I am, I become who I might be.” – Lao Tzu"

KOM MED I EN GRATIS FB-grupp och få tillgång till reflektioner, övningar och erbjudanden om workshops samt kurser för en lugnare kropp och ett fridfullt sinne!
 ► https://www.facebook.com/groups/lugnkroppfridfulltsinne