blomma från hawaii

Aloha & välkommen!

SAMTAL

Som Diplomerad samtalsterapeut i Psykosyntes samt europeisk auktoriserad RACS Counsellor® (5 års utbildning godkänd av EAP-European Association of Psychotherapy) kan jag erbjuda Dig en plats där du kan vara dig själv, precis som du är just nu. En plats där du får möjlighet att utveckla dig själv, att öka din medvetenhet och förståelse för dina mönster, beteenden, känslor och tankar.
Jag har full tillit till att varje människa redan har alla svar, all visdom och kapacitet inom sig själv. Min uppgift som ditt samtalsstöd, är att hjälpa dig att få tillgång till dessa resurser och bli en friare, sannare version av dig själv, vad det än kan innebära för just dig.

           “When I let go of who I am, I become who I might be.” – Lao Tzu

Jag följer dig gärna en bit på vägen, och guidar dig i att förstå vad du kan göra för att förbättra ditt liv och hur du kan börja göra det. 
Om du känner att du tilltalas av detta, är du varmt välkommen att kontakta mig!
 


 

Kom med i en gratis FB-grupp och få tillgång till övningar och meditationer för en lugnare kropp och ett fridfullt sinne!
 https://www.facebook.com/groups/lugnkroppfridfulltsinne

 30-minuters Yoga & EFT online.
Håll utkik efter kommande evenemang här:
https://www.facebook.com/VictoriaStridhSamtalochYoga/
 Yogapassens övningar fokuserar mot vagusnerven, vår mest dominanta nerv i det Parasympatiska (lugnande) nervsystemet och är i kombination med  t ex. samtalsterapi, specifikt hjälpsamma vid ångest & traumatisk stress för att lugna & stärka ditt nervsystem. Allt utifrån den senaste forskningen inom traumaanpassad yoga, Josefin Wikström, Prison Yoga project. www.traumaanpassadyoga.com
Yogan varvas med EFT, emotional freedom technique, tapping, samt övningar från bl a Peter Levins "Somatic experience" och Yoga Nidra, guidad djupavslappning.
 
                       För mer info: 0705-425119 eller vicstridh@gmail.com