blomma från hawaii

lite info om mig

Jag är diplomerad samtalsterapeut samt par & relationsterapeut i Psykosyntes med en femårig terapeututbildning från Psykosyntesinstitutet i Göteborg, samt en Par & Relationsterapeut-utbildning från Humanova Göteborg. 
Jag är även europeisk auktoriserad RACS Counsellor® och innehar EACs European Certificate of Counselling. Som samtalsterapeut och medlem i PSF, en yrkesförening för terapeuter, har jag förbundit mig att följa de etiska regler föreningen satt upp för yrkesutövande terapeuter i Sverige.Tystnadsplikt och regelbunden handledning hos erfaren och utbildad handledare är exempel på dessa regler. Dessa regler följer också den europeiska yrkesföreningen EFFPs krav för terapeuter som arbetar i Europa.

Bakgrund
Friskvårdskonsult med hälsopedagogik i botten. Mellan 1996-2000 arbetade jag bland annat med folkhälsofrågor i Göteborgs stad. Under en period på sexton år, har jag lett yogaklasser för personal på Sweco, Stadskansliet &Trafikkontoret i Göteborg samt haft Krimyoga  (hathayoga) & mindfulness för klienter inom Kriminalvården mellan åren 2008-2016.
Mellan 2016 fram till april 2020, arbetade jag som familjepedagog på Solrosen Räddningsmissionen med stöd- & krissamtal till barn & familjer som har en familjemedlem i fängelse. Där har jag även lett föräldragrupper inom kriminalvården för frihetsberövade föräldrar tillsammans med barnombud i Kriminalvården.

Ytterligare utbildningar/ verktyg:
* Prisonyogaproject Scandinavia https://www.prisonyogascandinavia.org/
*Mindfulnessinstruktör-Mindfulnesscenter Sverige
*EFT-emotional freedom technique, knackning. www.thetappingsolution.com
*Sorgbearbetning- Svenska institutet för sorgbearbetning
*Non violent communication- (Giraffspråket) -The center for Nonviolent Communication i Stockholm.
* Livsyoga/Kundaliniyoga enligt Tomas Frankell & Tofta Retreat, Kungälv.
*Traumaanpassad yoga och dans- Josefin Wikström, Prisonyogaproject.
* Barnyogaledare- Angelica Henriksson Studio Karma, Norrtälje
* Eat breathe & thrive- Yoga & andningsövningar vid ätstörningar, Chelsea Roff

Jag inspireras av gammal kunskap från Hawaii; "The Spirit of Aloha- Living in Gratitude, Love & Sacred Relationship with all life" där kvaliteter som generositet, hjälpsamhet och tålamod betonas, och man även tillåter sig se ett värde i att må dåligt, då en kris kan innebära en möjlighet till personligt, psykologiskt & andligt växande. 
Sedan jag var väldigt ung har jag lockats att besöka heliga platser i världen för att få en djupare förståelse för min egen livsväg. Jag har alltid känt mig manad att gå "den fredliga vägen" i ord & handling i mötet med människor.

Mitt arbete är inte bara ett arbete eller en karriär för mig, utan mer ett kall och en stor glädje & tillfredställesle. Det utgår från hjärtat! 
Som allra mest levande känner jag mig, när jag kan stödja människor till att bli mer närvarande i kropp och sinne samt mer inlyssnande till det egna hjärtat, det inre vägledningssystemet som kan guida oss tillbaka till "sanningen" inom oss själva- vår potential, essens- vår själ.
 
                                             Varmt välkommen!  

                                                     -Aloha!-

                               


Kontakt

Parsamtal kan ni boka på Ånäsvägen 21 i Gbg
( Flera Nyanser av livets lokaler)
Måndagar: 12:00-17:30
Onsdagar: 12:00-16:30

Enskilda samtal kan du just nu boka på Kärralundsgatan 54B i Göteborg: 
Måndagar 9-13
Tisdagar 9-19
Onsdagar 9-13
Torsdagar 9-19
 Investering:
Enskilda samtal 60 min=800 kr
Enskilt samtal 90 min= 1200 kr

Parsamtal  90 min= 1250 kr
För företag tillkommer moms.
Tel: 0705-425119 ,
Mejl: vicstridh@gmail.com 
Boka direkt: https://psykosyntesinstitutet.as.me/
             -
Välkommen-Aloha!-


GPS
WGS84: N 57° 43.2727', E 12° 0.3349'
Decimal: 57.7212, 12.0056