Integritetspolicy

Senast uppdaterat 2023-05-15

Vi respekterar din integritet. Denna sekretesspolicy är utformad för att förklara hur vi samlar in, använder, delar och skyddar den personliga informationen du tillhandahåller oss när du går in på webbplats, köper varor eller tjänster eller interagerar med oss på sociala medier, liksom dina egna rättigheter till den information vi samlar in.

Läs denna integritetspolicy noggrant. Vi kommer att uppmärksamma dig om alla ändringar av denna policy genom att ändra det “senast uppdaterade” datumet högst upp i denna policy. Eventuella ändringar träder i kraft omedelbart efter publicering på vår webbplats, och du avstår från specifika meddelanden om alla ändringar av policyn genom att fortsätta använda och komma åt våra webbplatser. Vi uppmuntrar dig att granska denna integritetspolicy regelbundet när du använder vår webbplats för något ändamål eller samarbetar med oss på sociala medier. Du anses ha accepterat alla ändringar av någon reviderad integritetspolicy genom din fortsatta användning av vår webbplats efter att den reviderade integritetspolicyn har publicerats.

INFORMATION SOM VI SAMLAR IN

Vi samlar in en mängd information från dig när du besöker vår webbplats, gör inköp eller interagerar med oss på sociala medier. Genom att acceptera denna integritetspolicy samtycker du specifikt till vår insamling av de uppgifter som beskrivs nedan, till vår användning av uppgifterna, till behandlingen av dessa uppgifter och till att vi delar informationen med tredje parts processorer efter behov för vår legitima verksamhets intressen.

Informationen vi samlar in kan innehålla:

-Personuppgifter: Personuppgifter är information som kan användas för att identifiera dig specifikt, inklusive ditt namn, leveransadress, e-postadress, telefonnummer eller demografisk information som din ålder, kön eller din hemstad. Du samtycker till att ge oss denna information genom att ge den till oss frivilligt på vår webbplats eller någon mobilapplikation. Du tillhandahåller en del av denna information när du registrerar dig eller gör köp från vår webbplats. Du kan också tillhandahålla denna information genom att delta i olika aktiviteter som är kopplade till vår webbplats, inklusive att svara på bloggar, kontakta oss med frågor eller liknande. Ditt beslut att lämna ut dessa uppgifter är helt frivilligt. Du är inte skyldig att tillhandahålla denna information, men att avstå  kan hindra dig från att komma åt vissa fördelar från vår webbplats eller att göra inköp.

-Ekonomisk information: Finansiell information är information som är relaterad till din betalningsmetod, t.ex kreditkort eller banköverförings-information. Vi samlar in finansiell information för att du ska kunna köpa, beställa produkter eller tjänster från vår webbplats och alla relaterade mobilappar. Vi lagrar begränsad ekonomisk information. De flesta ekonomiska data överförs till våra betalningsbehandlare Klarna och du bör granska dessa processors integritetspolicy för att avgöra hur de använder, avslöjar och skyddar dina finansiella data. Vi tar inget ansvar för giltigheten eller den angivna sekretesspolicyn för Klarna.

-Sociala nätverksdata: Vi kan komma åt personlig information från webbplatser och appar för sociala nätverk, inklusive Facebook, Instagram, Linked-in, Pinterest eller andra sociala nätverkssajter eller appar som inte nämns specifikt här, vilket kan innehålla ditt namn, ditt användarnamn för det sociala nätverket , plats, e-postadress, ålder, kön, profilbild och annan offentlig information. Om du inte vill att vi ska få tillgång till denna information, gå till den specifika webbplatsen för sociala nätverk och ändra dina sekretessinställningar.

INSAMLING AV DATA

Om du önskar ta del av information om de exakta uppgifter vi har på dig kan du maila oss på vicstridh@gmail.com. Om du begär ut denna information och finner något som är felaktigt har du rätt att få det rättat. Detta begär du enklast via mail.

Ansvarig myndighet för dataskyddsförordningen i Sverige är Datainspektionen. Dit kan du vända dig om du har ytterligare frågor eller vill registrera ett klagomål.

Varukorg